11 Ocak 2016 Pazartesi

Ahd Kayıt Cihazı

Ahd kayıt cihazı

AHD kamera teknolojisi geleneksel analog güvenlik sistemleri ile aynı altyapıyı kullanmakta olup HD kalitesinde yüksek çözünürlükte görüntü vermesi ve ekonomik bir sistem olmasından ötürü müşterilerin tercih sebepleri arasındadır. 2014 yılı Ahd Kayıt Cihazı duyurulan AHD teknolojisi, koaksiyel kablo üzerinden aktarılan analog video sinyalinin, AHD-DVR dijital kayıt cihazı tarafında işlenmesi esasına göre çalışmaktadır. AHD Analog HD Kamera Nedir? AHD kamera, analog CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü elde edilebilen gelişmiş morsel teknolojidir. Bu nedenle mevcut güvenlik sisteminizin AHD teknolojisine geçirilmesi oldukça düşük maliyetlerle gerçekleştirilmektedir. AHD kamera sisteminin stabil çalışmasının yanı sıra diğer bir avantajı da, Ahd Kayıt Cihazı CCTV analog kamera sisteminizin kablolamasını değiştirmeden mevcut kameralarınızı AHD kameralarla, mevcut DVR kayıt cihazının da AHD-DVR kayıt cihazı ile değiştirmesi yeterlidir.

Bu nedenle video izleme sisteminden yüksek görüntü kalitesi, ses kayıt / oynatma yeteneği ve 500 m mesafeden cihaz PTZ kontrolü ve daha fazlası beklenmektedir. PTZ cihazlarını yönetmeye olanak tanır, alarm giriş ve çıkışları vardır, Ahd Kayıt Cihazı imkânı tanır ve birkaç video çıkışı vardır.

Kurulum, temizleme ve bakım kolaylığı vardır. En önemli sinceör parametreleri hassasiyet, çözünürlük ve matris boyutudur. Ayrıca, AHD video kaydediciler analog ve IP video kameralar da dâhil olmak üzere karma sistemlerde mükemmel bir çözüm olabilirler.

AHD video kaydedicileri Cloud hizmetleri ve CMS sistemleri aisle çalışabilmeyi desteklemektedir bu da sistemin uzaktan kumanda Ahd Kayıt Cihazı sağlar. AHD ekipmanın maliyeti, coin standart analog video izleme sistemi ekipman maliyeti isle kolayca karşılaştırılabilinir.

– Video kameranın bir byçası olarak 1.3 veya 2.0 mega piksel CMOS sensörü, bu ışık akışını hassas kısım contrivance ve monitör veya televizyonda video görüntüsü üretimi için gerekli olan gerekli elektrik sinyalleri içine iletir. İlk dikkat edilmesi gereken konular ise bakım zorluğu, olası altyapı sorunları, dış ağ üzerinden izinsiz video izleme sistemi Ahd Kayıt Cihazı riski, tek bir üreticiye bağımlılıktır. Müşteri çok sınırlı bir bütçesi singerır ve video gecikme ile başa çıkmaya hazır değildir. AHD teknolojisi video izleme pazarındaki morselçok katılımcı tarafından geliştirilen bir teknoloji ve kesinlikle en uygun seçimdir. Yüksek kaliteli CMOS sinceörler kullanılması tavsiye edilmektedir, örneğin kötü aydınlatılmış piece ortamda (özellikle IR aralığı altında olan) yüksek duyarlılığa sahip scheme SINY IMX 238, ya da gece vakti AHD video kameraları.