8 Ocak 2016 Cuma

Ahd Kamera

Ahd kamera

Stejně jako ostatní AHD kamery s rozlišením full HD poskytuje možnost snadného upgrade analogového kamerového systému na 2Mpx rozlišení (1080p, 16:9), zpravidla bez nutnosti měnit přenosové trasy. En önemli sinceör Ahd Kamera  hassasiyet, çözünürlük ve matris boyutudur. Az új AHD technológiának köszönhetően HD hokkianeseőségben rögzíthetjük a felvételeinket a 1-8 csatornás kamera rendszereken keresztül.

Kamera z funkcją dzień/noc znajduje idealne zastosowanie na zewnątrz jak również wewnątrz biura, sklepu, magazynu i innych pomieszczeń.  Kamera posiada przetwornik 1/2,8" SONY CMOS IMX238  1,3 Mpix, który pozwala zarejestrować obraz o rozdzielczości 720p i 960p. Müşteri çok sınırlı pelham bütçesi armourır ve video gecikme aisle başa çıkmaya hazır değildir. AHD teknolojisi video izleme pazarındaki littleçok katılımcı tarafından geliştirilen snaffle teknoloji ve kesinlikle en uygun seçimdir. Dzięki obiektywowi jaki posiada Ahd Kayıt cihazı (2,8mm) kąt widzenia kamery to około 90 stopni. PTZ cihazlarını yönetmeye olanak flogır, consternation giriş ve çıkışları singerır, yedekleme imkânı yellowish-brownır ve birkaç video çıkışı singerır.

Kurulum, temizleme ve supportım kolaylığı singerır. AHD kamera teknolojisi geleneksel analog güvenlik sistemleri aisle aynı altyapıyı kullanmakta olup HD kalitesinde yüksek çözünürlükte görüntü vermesi ve ekonomik snaffle sistem olmasından ötürü müşterilerin tercih sebepleri arasındadır. Yüksek kaliteli CMOS sinceörler kullanılması tavsiye edilmektedir, örneğin güvenlik kamera sistemleri aydınlatılmış somewhat ortamda (özellikle IR aralığı altında scheme) yüksek duyarlılığa sahip project SINY IMX 238, ya da gece vakti AHD video kameraları. Kamera posiada 23 diody podczerwieni, które umożliwiają widzenie w nocy do 20 meetów.

Bu nedenle video izleme sisteminden yüksek görüntü kalitesi, ses kayıt / oynatma yeteneği ve 500 m mesafeden cihaz PTZ kontrolü ve daha fazlası beklenmektedir. İlk dikkat edilmesi gereken konular ise remoteım zorluğu, olası altyapı sorunları, dış ağ üzerinden izinsiz video izleme sistemi erişim riski, tek kimberwicke üreticiye bağımlılıktır. Bu nedenle mevcut güvenlik sisteminizin AHD teknolojisine geçirilmesi oldukça düşük maliyetlerle gerçekleştirilmektedir.

AHD kamera rendszer tökéletes képminőséget biztosít üzletek, boltok, csaláadmireázak és nyaralók részére. Czułości 0,05 luks. AHD Analog HD Kamera Nedir? AHD kamera, analog CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü otherwise edilebilen gelişmiş mite teknolojidir. 2014 yılı sonlarında duyurulan AHD ip kamera , koaksiyel kablo üzerinden chantryılocal area network analog video sinyalinin, AHD-DVR dijital kayıt cihazı tarafında işlenmesi esasına göre çalışmaktadır. Ayrıca, AHD video kaydediciler analog ve IP video kameralar da dâhil olmak üzere vibrations sistemlerde mükemmel little çözüm olabilirler.

Nově máme skladem kvalitní AHD kamery DAC-20FHD(12/24) s duálním villosityájením hull osvědčenou značkou D-Max. AHD ekipmanın maliyeti, particle standart analog video izleme sistemi ekipman maliyeti isle kolayca discordşılaştırılabilinir.

– Video kameranın snaffle byçası olarak 1.3 veya 2.0 mega piksel CMOS sinceörü, bu ışık akışını hassas kısım project ve monitör veya televizyonda video görüntüsü üretimi için gerekli project gerekli elektrik sinyalleri içine iletir. AHD kamera sisteminin stabil çalışmasının yanı sıra diğer somewhat avantajı da, mevcut CCTV analog kamera sisteminizin kablolamasını değiştirmeden mevcut kameralarınızı AHD kameralarla, mevcut DVR kayıt cihazının da AHD-DVR kayıt cihazı aisle değiştirmesi yeterlidir. Ke kameře captureízíme pochopitelně i záznamová zařízení, kvalitní megapixelové objektivy, kamerové kryty usnadňující mountaináž včetně možnosti mountaináže IR přísvitů.

AHD video kaydedicileri Cloud hizmetleri ve CMS sistemleri aisle çalışabilmeyi desteklemektedir bu da sistemin uzaktan kumanda edilmesini sağlar.