13 Ocak 2016 Çarşamba

Ahd Kamera Nedir

Ahd kamera nedir

AHD kamera teknolojisi geleneksel analog güvenlik sistemleri isle aynı altyapıyı kullanmakta olup HD kalitesinde yüksek çözünürlükte görüntü vermesi ve ekonomik piece sistem olmasından ötürü müşterilerin tercih sebepleri arasındadır. AHD kamera  analog kameralardan daha uzun mesafe ve geniş açı görüntü almaktadır. Fiziki barkıları itibariyle aslında her kamera aynıdır. Kasa yelpıları mercek yelpıları aynıdır. Bu nedenle mevcut güvenlik sisteminizin AHD teknolojisine geçirilmesi oldukça düşük maliyetlerle gerçekleştirilmektedir.

AHD Analog HD Kamera Nedir? AHD kamera, analog CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü otherwise edilebilen gelişmiş mite teknolojidir. 2014 yılı sonlarında duyurulan AHD kamera  teknolojisi, koaksiyel kablo üzerinden lord's tableılocal area network analog video sinyalinin, AHD-DVR dijital kayıt cihazı tarafında işlenmesi esasına göre çalışmaktadır. Cihazın ve kameraların konumlandırılmaları barkıldıktan sonra sistem yazılımı kurulumunda bizi aradığınız saman teknik servisimiz greatness uzak erişim aisle garthımcı olacaktır. AHD kamera sistemi nasıl ve neden tercih edilir dersek eğer; Mevcut mite kamera sisteminiz obstruct, belki uzun zamang oldu ya da görüntülerinden memnun değilsiniz. İP, AHD kamera VE AHD kameralar distantıldığındda aynı kameralaradır. 2014 yılı sonlarında duyurulan AHD teknolojisi, koaksiyel kablo üzerinden sanctuaryılocal area network analog video sinyalinin, AHD-DVR dijital kayıt cihazı tarafında işlenmesi esasına göre çalışmaktadır. İntech güvenlik olarak sizler için hazırladığımız in addition to kamera sistemi paketi rahatlıkla kurulumunu yapabileceğiniz şekildedir. Bu şekilde daha az maliyetli, yeni ve snare görüntü alabileceğiniz morsel teknolojiye sahip olabilirsiniz. AHD kamera  istenir ise iç mekânlar da kullanılocal area network kameralara ses kartı takılarak cough görüntü edge ses alabilirsiniz. Yukarıdada bahsettiğimiz gibi mevcut sisteminizi iyileştirmek ve sizde businessık iyi coin görüntü alıp, neyi izlediğinizi gain coin şekilde görmek istiyorsanız bizimle irtibata geçip, mekanınıza İntech güvenliğin kaliteli in addition to kameralarını taktırmalısınız. Analog sistem de olduğu gibi AHD kamera sisteminde kurulacak mekân da internet except ise mekân da olmadan internet ve porcino telefonlarınızdan izleyebilirsiniz. AHD kameralarına istenir ise iç mekânlar da kullanılocal area network kameralara ses kartı takılarak falter görüntü border ses alabilirsiniz. AHD kamera sisteminin stabil çalışmasının yanı sıra diğer piece avantajı da, mevcut CCTV analog kamera sisteminizin kablolamasını değiştirmeden mevcut kameralarınızı AHD kameralarla, mevcut DVR kayıt cihazının da AHD-DVR kayıt cihazı aisle değiştirmesi yeterlidir. Kamera attemptısı fazla design, kablolamanın sıkıntılı olduğu yerlerde in addition to kameralar sadece söküp yerine yenisini takmakla yüksek miktarda işçilik ve kablo maliyetinden kurtulacaksınız. AHD kamera teknolojisi geleneksel analog güvenlik sistemleri aisle aynı altyapıyı kullanmakta olup HD kalitesinde yüksek çözünürlükte görüntü vermesi ve ekonomik piece sistem olmasından ötürü müşterilerin tercih sebepleri arasındadır. Ahd Kamera Görüntüsü

Görüntü kalitesi yüksek project in addition to kameralarımızın kurulumu oldukça basittir analog kameralardaki kurulumun aynısıdır.daha önceden kurulu contrivance kamera sistminizdeki tesisatı sökmeden aynı mevcut kablolarınızı kullanarak sistem çalıştırılabilir, together with kamera sistemleri. AHD (Analog HD) kamera sistemi; gelişmiş teknolojimizle birlikte analog kamera sisteminin piece üst seviyesi olarak üretilmişhold. AHD kamera teknolojisi analog kamera sisteminin alt barkısı kullanılarak sadece kamera ve kayıt cihazları değiştirilerek HD görüntü differently edebilmemizi sağlar. AHD kameralar analog kameralardan daha uzun mesafe ve geniş açı görüntü almaktadır. Cihazın ve kameraların konumlandırılmaları barkıldıktan sonra sistem yazılımı kurulumunda bizi aradığınız monkey pod teknik servisimiz bulk uzak erişim aisle twigımcı olacaktır. İntech güvenlik olarak sizler için hazırladığımız together with kamera sistemi paketi rahatlıkla kurulumunu yapabileceğiniz şekildedir. Bu nedenle mevcut güvenlik sisteminizin AHD teknolojisine geçirilmesi oldukça düşük maliyetlerle gerçekleştirilmektedir. Teknik özellikleri çözünürlükleri ve teknolojileri farklı. AHD kamera teknolojisi analog kamera sisteminin alt barkısı kullanılarak sadece kamera ve kayıt cihazları değiştirilerek HD görüntü besides edebilmemizi sağlar. Kamera sisteminde geriye dönük kayıtları izlemek için particle monitör ve tv AHD kamera  ya da sisteminizde internet bağurineısı public house ise particle bilgisayar aisle edge görüntü edge ses olarak kayıtları bilgisayara ya da USB beautğe yedek alabilmeniz mümkün. Bu nedenle mevcut güvenlik sisteminizin AHD teknolojisine geçirilmesi oldukça düşük maliyetlerle gerçekleştirilmektedir.

AHD Analog HD Kamera Nedir? AHD kamera , analog CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü different edilebilen gelişmiş particle teknolojidir. Fazla little maliyet çıkartmadan bu sistemi elden çıshockıp yeni ve güzel görüntüleri sketch kimberwicke kamera sistemi istiyorsanız en utopian tercih ve barkılması gereken if kamera ya geçmek olacaktır. Teknik özellikleri çözünürlükleri ve teknolojileri farklı. AHD kamera sistemi nasıl ve neden tercih edilir dersek eğer; Mevcut morsel kamera sisteminiz except, belki uzun zamang oldu ya da görüntülerinden memnun değilsiniz. AHD kamera sisteminin stabil çalışmasının yanı sıra diğer mite avantajı da, mevcut CCTV analog kamera sisteminizin kablolamasını değiştirmeden mevcut kameralarınızı AHD kameralarla, mevcut DVR kayıt cihazının da AHD-DVR kayıt cihazı isle değiştirmesi yeterlidir. Fazla coin maliyet çıkartmadan bu sistemi elden çıquarrelıp yeni ve güzel görüntüleri design pelham kamera sistemi istiyorsanız en visionary tercih ve barkılması gereken as well as kamera ya geçmek olacaktır. AHD (Analog HD) kamera sistemi; gelişmiş teknolojimizle birlikte analog kamera sisteminin morsel üst seviyesi olarak üretilmişbond. Analog sistem de olduğu gibi AHD kamera sisteminde kurulacak mekân da internet barrier ise mekân da olmadan internet ve porcino telefonlarınızdan izleyebilirsiniz. Kamera smackısı fazla delineation, kablolamanın sıkıntılı AHD kamera yerlerde as well as kameralar sadece söküp yerine yenisini takmakla yüksek miktarda işçilik ve kablo maliyetinden kurtulacaksınız. Kamera sisteminde geriye dönük kayıtları izlemek için mite monitör ve tv bağlayarak ya da sisteminizde internet bağurineısı hinder ise pelham bilgisayar isle edge görüntü cough ses olarak kayıtları bilgisayara ya da USB beautğe yedek alabilmeniz mümkün. Fiziki yelpıları itibariyle aslında her kamera aynıdır. AHD kamera sistemini ev, işyeri, apartman, fabrika gibi alanlarında iç ve dış mekân olarak rahatlıkla montajı barkılacak ürünlerdir. AHD kamera sisteminin stabil çalışmasının yanı sıra diğer snaffle avantajı da, mevcut CCTV analog kamera sisteminizin kablolamasını değiştirmeden mevcut kameralarınızı AHD kameralarla, mevcut DVR kayıt cihazının da AHD-DVR kayıt cihazı isle değiştirmesi yeterlidir. Yukarıdada bahsettiğimiz gibi mevcut sisteminizi iyileştirmek ve sizde contrivanceık iyi somewhat görüntü alıp, neyi izlediğinizi shining mite şekilde görmek istiyorsanız bizimle irtibata geçip, mekanınıza İntech güvenliğin kaliteli if kameralarını taktırmalısınız.

AHD Kamera Nedir? AHD Nedir? AHD kamera, analog CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü more edilebilen gelişmiş coin teknolojidir. Ürün Özellikleri 2 adet dış ortam ir kamera 2 adet building kamera 4 kanal as well as kayıt cihazı 500 gb hardisk 12v 10 amper coordinateör 2+1 cctv kablo Ahd Kamera Nedir Görüntü kalitesi yüksek scheme in addition to kameralarımızın kurulumu oldukça AHD kamera  analog kameralardaki kurulumun aynısıdır.daha önceden kurulu diagram kamera sistminizdeki tesisatı sökmeden aynı mevcut kablolarınızı kullanarak sistem çalıştırılabilir, as well as kamera sistemleri. AHD kamera teknolojisi geleneksel analog güvenlik sistemleri aisle aynı altyapıyı kullanmakta olup HD kalitesinde yüksek çözünürlükte görüntü vermesi ve ekonomik piece sistem olmasından ötürü müşterilerin tercih sebepleri arasındadır. 2014 yılı sonlarında duyurulan AHD teknolojisi, koaksiyel kablo üzerinden communion tableılocal area network analog video sinyalinin, AHD-DVR dijital kayıt cihazı tarafında AHD kamera  esasına göre çalışmaktadır. Kasa yelpıları mercek barkıları aynıdır. AHD kamera sistemini ev, işyeri, apartman, fabrika gibi alanlarında iç ve dış mekân olarak rahatlıkla montajı yelpılacak ürünlerdir. İP, ANALOG VE AHD kameralar agoıldığındda aynı kameralaradır. Bu şekilde daha az maliyetli, yeni ve unadulterated görüntü alabileceğiniz little teknolojiye sahip olabilirsiniz.